Jan Magazine's 150e Verjaardag

Deze sterren zijn blij dat 2022 er bijna op zit!

Rode lopers, sterrengala’s, kijkcijferhits, applaus… Soms lijkt het leven van de sterren één groot feest. Maar schijn bedriegt, want ook zij hebben het soms zwaar te verduren. Sommige BN’ers zullen vast blij zijn dat 2022 bijna voorbij is…

Rachel Hazes: gebroken hart
Rachel Hazes dacht in de lente een nieuwe liefde te hebben gevonden in Klaas Otto, oprichter van motorclub No Surrender. Maar al gauw dumpte hij Rachel en ging weer terug naar zijn ex. ”Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overleg hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan”, verklaarde een intens verdrietige Rachel, die sindsdien weer alleen door het leven gaat.

Charly Luske: tranen van berouw
Een tranendal was het dit voorjaar ook in het huwelijk van Tanja Jess en Charly Luske. Dit tot groot verdriet van Tanja, die erover deelde: ”Er is sprake van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan en die soms zelfs opzoekt.” Met andere woorden: Charly ging vreemd en Tanja had er enorm veel verdriet van. De twee zijn in therapie gegaan en besloten te knokken voor hun relatie. Die lijmpoging lijkt te slagen.

Foto: Hollandse Hoogte