Thuis Bij John De Bever En Partner Kees Stevens

Dikke pech voor De Bevers

Party is benieuwd hoe het er voorstaat met het nieuwe huis van John de Bever en Kees Stevens. Afgelopen zomer werd bekend dat John en jij een nieuw huis hebben gekocht, op slechts honderd meter afstand van jullie oude woning. Zijn jullie inmiddels verhuisd?

Kees: ”Nee, er moest nog veel gebeuren. John en ik dachten dat er niet gestukadoord hoefde te worden, omdat wij het behang van de vorige bewoners erop zouden laten, maar bij nader inzien was het behang toch wel vies en is het eraf gehaald. Voor de vloer hetzelfde verhaal. Bij de bezichtiging zag het er goed uit, maar toen de vorige bewoners hun meubels hadden weggehaald, zag je ineens de vlekken op de vloer en zijn John en ik toch maar voor een nieuwe vloer gegaan. Lang verhaal kort: eigenlijk is het hele huis verbouwd, want er is bijvoorbeeld ook een nieuwe keuken geplaatst. Half december, net voor de theatertour begint, gaan we verhuizen.”
John: ”Dit is de laatste keer.”
Kees: ”Ik zeg niks, haha.”
John: ”Ik kom pas kijken als het klaar is. Ik heb toch niks te zeggen. Kees bepaalt alles en stuurt iedereen aan die in ons nieuwe huis aan het werk is.”
Kees: ”Als de één te laat is, is de ander ook te laat en dan gaat álles mis. Ik ben best wel streng in het aansturen. Door af en toe aan de touwtjes te trekken, komt het goed.”

Beeld: Party