Placeholder

Dikmakers

Het is soms oneerlijk verdeeld in de wereld… En dan doel ik op de hobbels waar vooral veel vrouwen mee in de maag zitten. Namelijk: ons gewicht! Waar de een ongestraft een zak Hamka’s naar binnen kan werken, vliegt er bij mij al een kilo aan de heupen als ik alleen al in de koelkast kijk. Neem nou Olcay Gulsen. In Party kunt u deze week lezen hoe zij haar slanke figuurtje op peil houdt: met junkfood en sigaretten! Zeg nou zelf, dat is toch niet eerlijk? Olcay doet zich geregeld tegoed aan patat en frikadellen zonder een grammetje aan te komen. Terwijl ik sinds 1 januari weer met een grote boog om de snackbar loop. Iets wat me zwaar valt, maar als de eigenaar je begint te kennen, weet je dat het roer om moet. Als ik één teen over de drempel van zijn patatpaleis zette, riep de snackbarman al: ’Een patat saté en een kaassouflé?’.

Olcay is overigens niet de enige slanke den in showbizzland. Sylvie Meis en Estelle Cruijf hebben eveneens nauwelijks een vetrandje op de heupen. Jaloersmakend! Estelle had ten tijde van haar huwelijk met Ruud Gullit nog een wulps lijf. Maar sinds ze dikke verkering kreeg met Badr Hari, vlogen de kilo’s eraf. Kwam dit door haar verliefdheid of toch door de stress? De scheiding van Ruud is namelijk nogal een gevecht, zo kunt u lezen op pagina 58. Het schijnt dat je kilo’s kwijtraakt door scheidingsstress. Maar hoe graag ik ook deze zomer met een strak lijf tevoorschijn hoop te springen op het strand, een scheiding van mijn lief gaat mij toch echt een paar stappen te ver.

Ook bij Sylvie heeft de scheiding van Rafael aan haar gevreten. Sylvie vlucht echter nooit in junkfood, maar wendt zich liever tot een medium. Of Adam en Micky ook hun breuk willen bespreken met een paragnost, valt te bezien. Micky heeft vlinders in haar buik van een andere man, maar ook Adam zou tijdens hun huwelijk van een verboden vrucht hebben gesnoept. Dit laatste zal zijn ex Patricia Paay niet verbazen. Het zal haar een worst zijn; zij maakt zich allang niet meer dik om Adam…

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie