Lancering Amsterdamxxxl Magazine

Dirk Zeelenberg onder vuur: ‘Ik lig er niet wakker van’

De laatste tijd ligt Dirk Zeelenberg nogal onder vuur op de juicekanalen. Er wordt gesteld dat Dirk niet zo sympathiek is als trouwambtenaar als men zou denken. In ’De Juice Show’ ging Mark Koster, die aangaf dat hij Dirk een beetje kent, zelfs nog een stap verder. ”Het is een vieze, vuile hond gewoon!” Aan Party vertelt Dirk wat hij van alle ophef vindt.

Dirk, je bent een hot topic op de juicekanalen, die stellen dat je ’in het echt helemaal niet zo’n leuke man bent’. Vind je het vervelend dat er van alles over je gezegd en geschreven wordt, zonder dat er aan hoor en wederhoor wordt gedaan?
”Ik hoor het weleens natuurlijk, maar ik lees het niet. Weet je waarom? Ik heb net een hele drukke septembermaand achter de rug met heel veel huwelijken en daar ben ik met heel veel plezier mee bezig. Ik heb helemaal geen zin om mij met dat soort dingen bezig te houden.”

Is het voor het eerst dat je onder vuur ligt?
”Nee joh, ben je gek. Ik heb dat niet jaarlijks, maar het hoort er ook wel een beetje bij. Ik lig er helemaal niet wakker van.”

Foto: Reni van Maren