Hudson's Bay Amsterdam Opening

Dit is het einde!

Volgend weekend belooft het dak eraf te gaan in de Rotterdam Ahoy. Dan staan De Bevers daar namelijk op het podium, samen met al hun gastartiesten. Als we John en Kees mogen geloven, wordt het een waar spektakel.

André Hazes is boos. En niet zo’n beetje ook. De uitlatingen die zijn moeder eerder over hem deed in de rechtszaal zijn volkomen in het verkeerde keelgat geschoten bij Dré. En hij schroomt niet zijn woede te delen. ”Het is niet waar wat mijn moeder zegt. Ik vind het fucking heftig. Dit gaat gewoon te ver!” Door de uitspraken die zijn moeder deed, heeft André zelfs de samenwerking met zijn manager moeten beëindigen. De zanger zag geen andere uitweg, manager Ricardo werkt immers ook voor zijn moeder. Roxeane Hazes heeft eveneens flinke mot met haar moeder. Het dreigt dus een eenzame kerst voor Rachel te worden, want we zien de familieband niet zo snel weer gelijmd worden. Een verzoening lijkt verder weg dan ooit…

Gordon en zijn familieleden lagen in het verleden ook meermaals overhoop. Maar sinds heethoofd Goor in Dubai woont, lijkt hij in rustiger vaarwater terecht te zijn gekomen. We horen nog maar zelden iets van hem en nu zijn contract bij Talpa is gestopt, is het de vraag of we hem ooit nog op televisie zullen zien. Ook het Talpa-contract van Patty Brard loopt binnenkort af. Maar dat is niet het einde van de wereld voor La Brard. Ze heeft leuke nieuwe projecten waar ze zich op wil storten. Wellicht dat een samenwerking met Gordon tot de mogelijkheden behoort? Hun fans zouden dit in ieder geval toejuichen. Met Patty en Goor in de hoofdrol is het immers altijd lachen, gieren en brullen.

Wie momenteel ook stiekem in haar vuistje lacht, is Chantal Janzen. Voorheen veranderde alles wat ze aanraakte in goud, maar dit jaar waren er wat hobbels op de weg. Haar programma’s kregen plots kritiek, iets wat de tv-prinses niet gewend is. Maar haar wraak is zoet. Haar Videoland-serie ’Een Grote Familie’ krijgt namelijk een vervolg. En dat vindt multitalent Chantal uiteraard helemaal het einde!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Hollandse Hoogte