vakantie

Dít is waar BN’ers dit jaar vakantie vieren

In de wereld voor corona pakten BN’ers massaal het vliegtuig naar Curaçao. Niet moeilijk om daar een ster te spotten, want onder anderen Jeroen Pauw, Trijntje Oosterhuis, Irene Moors, Gerard Joling en Herman den Blijker vertoefden in 2019 op het eiland.

Vakantie in eigen land

Een ander populair eiland voor de BN’ers is het eiland Ibiza. Onder anderen Patty Brard, Yolante Cabau, Dave Roelvink en Katja Schuurman zijn dol op deze vakantiebestemming. Dit jaar mist Katja Schuurman de zon, zee en feestjes op Ibiza. Voor haar geen vakantie in het buitenland. Zij vierde dit jaar hoogzwanger vakantie samen met haar man Freek van Noortwijk in Nederland. Inmiddels is ze de trotse moeder geworden van dochtertje Coco Loulou.

“He, waar is Johan?”

Wie dit jaar ook zijn vakantie in Nederland viert is Wilfred Genee. Hij vindt dat wel een dingetje vertelt hij op de website van Veronica Inside. Zelf had hij zin om in een vliegtuig te stappen, maar zijn vrouw liever niet. Het ligt overigens niet aan Nederland, want daar zijn volgens hem genoeg leuke plekken te ontdekken. Het is meer de vraag: “He, waar is Johan?” die hem dwarszit. Daarnaast heeft hij niet altijd zin om op de foto te gaan.

Sven Kramer kiest voor Vlieland

Handig item om mee te nemen op vakantie is een eastpak rugzak. Een rugzak die bekend staat om de onomstreden kwaliteit en oersterke materialen. Bovendien zijn de modellen tijdloos. Wie weet is Sven Kramer liefhebber van deze tassen. Waar hij in ieder geval wel van houdt is het eiland Vlieland. Samen met zijn gezin bracht hij hier zijn zomervakantie door.