linda-de-mol-noa-vahle

Dochter Linda de Mol, Noa Vahle, staat haar vrouwtje in Qatar

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, is namens ‘Vandaag Inside’ uitgezonden naar Qatar om verslag te doen van het WK Voetbal. Qatar staat echter niet bekend om de vrouwvriendelijke cultuur. Een hoge functionaris uit het oliestaatje liet eerder al weten dat vrouwen maar beter thuis konden blijven. En dat maakt de werkomstandigheden voor de dochter van Linda er niet bepaald gemakkelijker op. Men zal daar wel opkijken dat zo’n leuke, jonge meid verslag komt doen over het toernooi.

Noa Vahle: “Ik ga júist!”


Er was vooraf dan ook discussie of het wel een goed idee was dat Noa ernaartoe zou gaan. Deed men daar wel verstandig aan? Noa zelf lijkt zich totaal niet druk te maken over het feit dat men daar vrouwonvriendelijk zou zijn. Zij heeft die verhalen ook gehoord, maar haar antwoord liet aan duidelijkheid niets te wensen over: ”Ik snap wel dat er discussie is vanwege het feit dat zij uitspraken hebben gedaan over het zijn van vrouw”, zei Noa in het programma ’Vandaag Inside’. ”René van der Gijp zei bijvoorbeeld: ’Moet je dan nog wel gaan?’ ”Ik denk dan: als ze zo’n hekel hebben aan vrouwen, ga ik juist. En dan ga ik daar wel mijn werk doen en dan ga ik dat op de best mogelijke manier doen.”