Emile Ratelband Insta

Dochters

Emile Ratelband is in blijde verwachting van zijn achtste kind. In augustus wordt zijn dochtertje geboren. Wie de moeder van het meisje is, dat houdt Mister Tsjakka geheim. Staat Emile graag in de schijnwerpers, de draagmoeder blijft liever anoniem. Ratelband kijkt enorm uit naar de geboorte van zijn kleine meid. Hij is ervan overtuigd dat zijn overleden moeder zal reïncarneren in zijn dochter. ”Mijn moeder was een intelligente en sterke vrouw. Mijn dochter wordt dat ook”, stelt Emile trots.

Wie eveneens glimt van trots als het gaat om zijn meiden, is Willem-Alexander. Onze koning is heel close met zijn dochters. Dat prinses Alexia onlangs viral ging met een TikTok-filmpje waarop ze dansend en zingend te zien is, was wel even een hoofdpijndossier voor ons koningspaar. Dat hun knappe tiener zich uitermate goed vermaakte met haar vriendinnen, hadden de Oranjes liever niet met de hele wereld gedeeld. Maar Máxima stelt dat de puberprinses haar lesje wel geleerd heeft. Sommige dingen hou je nou eenmaal liever binnenskamers.

Zo heeft Maxime Meiland, die normaliter altijd bijzonder openhartig is, nog nooit in de media gerept over de eenmanszaak die ze in 2016 oprichtte. Volgens een KvK-document gaat het om Divine Live, een ’erotisch webcam bedrijf’. Maxime gaf eerder al toe dat ze vroeger nogal rebels was, maar van deze ontdekking was ik toch wel even stil. De jongste dochter van Martien en Erica Meiland ging onlangs ook al over de tong. Door een flinke mode-misser met haar kledinglijn Monciel kwam Maxime onder vuur te liggen. De alleenstaande moeder gaf onmiddellijk haar fout toe; ze pakt het vanaf nu anders aan. Maxime gaat bewijzen een echt modemeisje te zijn! Ze richt zich met hart en ziel op de toekomst. Wat geweest is, is geweest, zal het motto zijn in huize Meiland. Over de fratsen die zijn ondernemende dochter vroeger heeft uitgehaald, hoor ik Martien in gedachten gillen: ”Dat was niet chateau-waardig!”

Chantal Braspenning – hoofdredacteur