Donny Roelvink: ‘Niet raar opkijken als ik volgend jaar vader word’

In de podcast van relatietherapeut Nynke Nijman gaat Donny Roelvink met de billen bloot. Samen praten ze over de ware liefde, seks binnen een relatie, intimiteit, verleidingen én monogamie. “Ik word al misselijk bij het idee dat ik mijn vrouw met een ander zou zien tongen”, aldus de 23-jarige.

Donny vertelt in de podcast onder andere openhartig over zijn deelname aan Temptation Island VIPS, een avontuur dat hij in 2018 samen met zijn ex Amijé aanging. Hoewel de Roelvink-telg geen spijt heeft van zijn deelname, zou hij niet snel meer meedoen aan het programma. “Ik heb het al een keer meegemaakt en weet zeker dat ik het ook met Janice zou overleven”, vertelt hij. “Ik neem mijn relatie met Janice heel serieus en ik denk dat als je daarheen gaat, dan neem je je relatie niet serieus.”

Hij durft nu dan ook te stellen dat hij over zijn relatie met Amijé destijds niet helemaal zeker was. “Ik zat in een heel andere fase”, blikt hij terug. “Vandaar dat ik nu zou zeggen: nee, ik ga mijn relatie niet verpesten op die manier (…) Temptation leek me toen een grappige uitdaging.” Daarentegen, een eigen realityshow met liefje Janice ziet hij wél zitten. Zo vertelt Donny: “Soms heb ik wel eens momenten met haar waarvan ik denk: dit had gefilmd moeten worden. Dus een realityserie met haar, dat zou ik leuker vinden dan Temptation Island (…) Ik denk dat als je het haar zou vragen ze wel ja zou zeggen.”

Hoewel hij gek is op zijn vriendin, durft Donny nog niet van ‘ware liefde’ te spreken. “Ik denk dat we heel dicht in de buurt zijn, maar het is zo zonde om het al heel vroeg te zeggen. Ik denk dat als je dat steeds maar doet, je in relaties steeds andere gevoelens daarbij krijgt. Daarom ben ik altijd best voorzichtig om dit soort dingen te zeggen.”

Donny biecht tijdens het gesprek ook op dat hij niet 100% in monogamie gelooft. Al moet zijn vriendin het niet proberen iets met een andere jongen te flikken. “Ik denk dat als mijn vriendin vreemd zou gaan, ik dat nooit zou kunnen verwerken. Ik ben iemand die met dat soort dingen blijft zitten (…) Ik zou ook niet meer kunnen functioneren als ik het zelf zou hebben gedaan.”

“Je wil niet weten hoe jaloers ik ben”, gaat hij verder. Ik kan bijvoorbeeld geen gesprekken hebben met Janice over ex-vriendjes, daar word ik heel jaloers van. Zij is gewoon mijn diamand en ik wil niet weten wie daar allemaal aan heeft gezeten. Ik wil dat niemand eraan zit en wil het liefst dat niemand ernaar kijkt. Ik ben heel jaloers ingesteld.”

Het koppel wil heel graag hun liefde bezegelen met kinderen. Het liefst al binnen een paar jaar onthult de 23-jarige. “Ik zou er niet raar van opkijken als ik volgend jaar of het jaar erop al vader zou worden (…) Ik hoef niet een bepaald bedrag op de bank te hebben om een kind te nemen, of nog een huis te kopen. Het gevoel tussen haar en mij moet 100% zijn, en we zijn goed op weg. En als ik daarnaast ook nog een stabiel vooruitzicht heb dan zou ik liegen als ik zou zeggen: ik wacht nog zes jaar. Ik heb altijd al gedacht: ik word als twintiger vader.”

bron: RTL Boulevard