Donny Roelvink Insta

Donny Roelvink ontslagen uit ziekenhuis: ‘Herstel loopt onwijs goed’

Goed nieuws voor Donny Roelvink (24), want hij mag na zijn heftige auto-ongeluk eerder deze week weer naar huis. De Roelvink-telg kwam afgelopen maandag onder een Hummer terecht omdat zijn beste vriend per ongeluk op het gaspedaal drukte tijdens het opnemen van een fitnessvideo. Op zijn Instagram Stories deelt Donny het blijde nieuws met zijn volgers.

“Ik mag vandaag naar huis toe”, vertelt Donny met een kleine glimlach. Toen Donny maandag werd opgenomen in het ziekenhuis hadden ze niet voorspeld dat hij al zo snel naar huis mocht. “Het was zeker wel de bedoeling dat ik hier langer dan een week zou moeten blijven, maar godzijdank verloopt mijn herstel onwijs goed.”

Ook neemt hij de tijd om het ziekenhuispersoneel in het zonnetje te zetten. “Ik wil het UMC ziekenhuis in Utrecht met heel mijn hart bedanken. Ik snap dat dit hun werk is, maar deze mensen hebben zo onwijs goed voor mij gezorgd dat ik ze voor eeuwig dankbaar ben.” Zijn volgers bedankt hij ook opnieuw. “Ik krijg nog steeds elke dag, elk moment van de dag onwijs veel berichtjes binnen. (…) Dat geeft me heel veel kracht en veel steun.”

En Donny zou Donny niet zijn als hij zijn volgers niet te allen tijde op de hoogte houdt, want ondanks dat hij de komende zes weken moet uitrusten zal hij dit proces voor hen vastleggen. “Het laatste wat ik ga doen, is bij de pakken neerzitten. Ik ga werken aan mijn comeback en ik ga jullie daarin meenemen.”

bron: RTL Boulevard / foto: Instagram