Yolanthe Insta

Doorbraak Yolanthe in Hollywood?

Na haar breuk met oud-voetballer Wesley Sneijder, vestigde ze zich met hun zoontje Xess Xava in Los Angeles. Voor werk reisde de actrice op en neer naar Nederland. Maar nu krijgt Yolanthe Cabau ook in LA voet aan de grond. “De romantische Amerikaanse thriller Egyptian Affair, die ik eerder die jaar heb opgenomen in Egypte, komt eind dit jaar uit. Het was heel gaaf om de rol van Safiya, een Arabische/Zuid-Amerikaanse vrouw die haar gekidnapte kind probeert terug te krijgen, te mogen spelen. Mijn tegenspeler, acteur Massi Furlan (bekend van Jumanji en Bad Boys for Life), deelde tijdens de draaiperiode een van onze scènes op zijn Instagram. ”

Yolanthe draait film in Los Angeles

“Die foto ’s werden opgepikt door een Amerikaanse producer, die mijn management in LA heeft benaderd: of ik auditie wilde komen doen voor een andere nieuwe film Vacation Nightmare. Na drie auditierondes kreeg ik de rol van advocate Hanna, hoe gaaf! De film draait om drie vriendinnen die samen op vakantie gaan. Een van hen wordt aangevallen door een stalker. De politie doet niks, dus nemen ze het heft in eigen hand. We zijn nu volop aan het draaien in Los Angeles.”

Nieuw avontuur

“Na de eerste draaidag stapte ik mijn auto in, ik zette een muziekje op en reed door de bergen terug naar huis. Het besef sloeg ineens toe dat ik aan de andere kant van de wereld was en alleen een nieuw leven aan het opbouwen ben, en nu ook de kans heb gekregen om dichtbij huis te werken en een nieuw avontuur aan te gaan.” 

Bron: Column Yolanthe Grazia