Douwe Bob 21062023 Ajdj (32)

Douwe Bob gaat afkicken

Een incident met een man in Abcoude zaterdagavond was voor Douwe Bob de directe aanleiding om zich te laten opnemen voor zijn alcoholverslaving. De zanger, die gedronken had, gaf de man naar eigen zeggen een tik op zijn helm.

Douwe Bob vertelde zondagmiddag op Instagram dat hij “een serieus alcoholprobleem heeft” en dat hij zich laat behandelen. Diezelfde dag gingen er op sociale media beelden rond van het incident en werd er gesproken van een “klap”.

Dat wordt ontkend door de manager van Douwe Bob. Die laat aan het ANP weten dat de artiest betrokken raakte bij een “opstootje met wat jongeren met scooters”. “Er zijn wat lelijke dingen gezegd, toen heeft Douwe Bob een tik op een helm gegeven.” De zanger heeft volgens zijn manager “heel veel spijt”.

“Ik ben echt heel erg geschrokken van mezelf en ga per direct stappen ondernemen om dit nooit meer te laten gebeuren”, laat de dertigjarige zanger via zijn manager weten. “Mijn oprechte excuses aan de betrokkenen en de rest van Abcoude voor het mooie dorp op deze manier in de media te laten komen. I’ll do better.”

Douwe Bob schrijft maandagochtend in een kort bericht op Instagram dat de man die hij een tik of klap gaf, “dik in de twintig” is. “Ik heb bloemen gebracht en ga morgen een kliniek in.”

Bron: nu.nl / foto: AJDJ