Douwe Bob Insta

Douwe Bob wil alcoholprobleem voor huwelijk de baas zijn

Douwe Bob gaf onlangs toe dat het vaderschap nog een beetje onwerkelijk voelt en dat hij het jammer vindt dat het vaderschap voor hem anders is geworden dan het klassieke huisje-boompje-beestje. Dat probeert hij nu enigszins te herstellen nu hij Anouk, de moeder van een van zijn kinderen, ten huwelijk heeft gevraagd. En ze daar volmondig ’ja’ op antwoordde. ”Ik voel me echt compleet met Anouk en ben zo ontzettend blij dat ze ’ja’ heeft gezegd!”, zei Douwe Bob.

Wie zijn de moeders van Douwe Bobs kinderen?

Anouk is de moeder van Douwe Bobs derde kind, zoontje Elias (1). Daarnaast heeft de zanger nog twee dochters, Bobby Lou (bijna 2) met kunstenares Loes van Delft en zijn tweede dochter Ziggy (bijna 2) van wie de moeder liever anoniem wil blijven.

Alcoholverslaving

Dat ondanks het geluk wat Douwe Bob in zijn huidige leven ervaart alcohol toch de nodige problemen voor hem oplevert, blijkt uit de recente aankondiging dat hij zich gaat laten behandelen voor zijn alcoholverslaving. Op deze manier hoopt Douwe Bob de baas te worden over zijn alcoholprobleem, zodat hij volgend jaar fris en fruitig op het podium zal kunnen staan, tijdens zijn aangekondigde clubtour, waarbij hij onder meer in Amsterdam, Nijmegen en Tilburg op zal treden.

Beeld: Instagram