Dries Roelvink Insta

Dries op vakantie

Als Party bij Dries Roelvink informeert of hij nog op vakantie gaat met zijn vrouw Honoria, antwoordt hij: ”Ja wij gaan over een tijdje een paar dagen naar Saint-Tropez. Meestal doe ik dan één optredentje in een restaurant. De eigenaar daarvan, die weet dat ik altijd 20 minuten voor de Franse gasten ga zingen. Omdat niemand mij daar kent, is dit voor mij elk jaar zo leuk om te doen. Ik zing allemaal Engelstalig materiaal, zoals Tom Jones en Frank Sinatra. De mensen in het restaurant vragen na afloop van het optreden altijd aan de restauranteigenaar van: ’Wie is dat?’. Vorig jaar hebben we heel erg gelachen, want toen zei iemand: ’Mag ik u wat zeggen meneer. U zingt zo mooi, daar moet u iets mee doen en zanger worden.’ Een mooier compliment had ik als zanger niet kunnen krijgen. In Nederland hebben ze natuurlijk allemaal een vooroordeel. Van gele zwembroek en dit en dat, maar in Frankrijk hebben ze geen idee wie ik ben.”

Foto: Instagram