Dries Roelvink Insta

Dries Roelvink: ‘Concertgebouw smaakt naar meer’

Het concert van Dries Roelvink in het Concertgebouw in Amsterdam was zonder twijfel één van de hoogtepunten in zijn carrière. Tijdens het optreden gingen zijn gedachten uit naar zijn overleden ouders, maar de ervaring smaakt volgens Dries naar meer.

Het optreden van Dries Roelvink in het Concertgebouw in Amsterdam was onlangs een groot succes. Natuurlijk gierden vooraf de zenuwen door zijn lichaam. Zou de zaal wel worden uitverkocht? Uiteraard zal hij momenten hebben gehad dat hij twijfelde. Zeker ook nadat er berichten in de media verschenen dat het zijn collega André Hazes maar niet wilde lukken om de Rotterdam Ahoy uitverkocht te krijgen. Zou het Dries dan wel lukken om het heilige Concertgebouw in Amsterdam vol te krijgen? Het antwoord is inmiddels bekend: het is Dries gelukt en daar mag hij zeker trots op zijn. Op deze speciale avond werd hij omringd door zijn vrienden, zijn twee zoons Dave en Donny, en uiteraard ontbrak ook zijn grote steun en toeverlaat Honoria niet.

Het succes van die avond in Amsterdam laat het hart van Dries sneller kloppen. ”De show in het Concertgebouw smaakt naar meer. We beraden ons binnenkort over het vervolg.”

Foto: Instagram