Dries Roelvink Insta

Dries Roelvink ontevreden over samenwerking met de Bankzitters

“Ze komen niet van de bank af!”, zegt Dries Roelvink tijdens een interview op Wild FM over de Nederlandse boyband waar hij momenteel samen de hit Fantastico mee scoort.

“Het idee kwam van mijn platenlabel Universal om het liedje over mijn succesvolle wijnproeverijen samen met de Bankzitters op te nemen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar mijn zoons Dave en Don zeiden ook meteen: ‘Ja, dat moet je doen pa, want die jongens hebben hun eigen zeer populaire YouTube kanaal.’ Vervolgens hebben ze op een middag een blokje ingezongen en ik heb toen even via Facetime meegekeken. Voor de rest heb ik ze niet meer gezien of gehoord en loop ik overal de single te promoten. Ik ben al bij heel wat radiozenders geweest in Hilversum en heb daar zelfs met alle dj’s wijn gekeurd. Dat doe ik graag natuurlijk, maar ik had wel iets meer van Bankzitters verwacht. Ook online zie ik ze niets doen, terwijl de bijhorende clipjes waarin je mensen mijn wijnritueel ziet imiteren al meer dan 50 miljoen keer zijn bekeken. Nee, die jongens doen hun naam wel eer aan, want ze blijven gewoon thuis op de bank zitten, haha!”

Bankzitters Insta
De Bankzitters

Foto’s: Instagram