Dromen

0

Dat zijn droomhuwelijk met Leontine is veranderd in een nachtmerrie, moet Marco Borsato diep in het hart raken. Niet alleen is hij zijn beeldscho-ne vrouw voorgoed kwijt, hij dreigt ook voor de derde keer zijn miljoenen te verliezen. Leontine heeft namelijk recht op een groot deel van zijn kapi-taal. Zelfs de villa waar ze zo gelukkig waren, kan zijn ex-vrouw opeisen. Hoe geloofwaardig is de zanger nog nu hij een heuse rokkenjager lijkt te zijn? Zullen zijn fans nog altijd ontroerd naar hem luisteren als hij met veel gevoel zijn meeslepende liedjes zingt? Veel van zijn romantische teksten leken de afgelopen jaren op zijn echtgenote te slaan; Marco verkondigde immers altijd dat Leontine zijn absolute droomvrouw was. Maar nu blijkt dat hij ook in andere vrouwenoortjes lieve woordjes fluisterde, zal men, zo schat ik in, toch anders naar de zanger gaan kijken.

Leontine heeft in ieder geval haar buik vol van Marco, ze wil niet meer met hem verder. Ze wil alleen maar vrij zijn! Een dapper besluit, want ga er maar aanstaan… Heel Nederland kijkt mee hoe je huwelijksbootje zinkt en hoe jij je leven weer vorm probeert te geven, in je eentje. Aan geld zal het haar niet ontbreken, Leontine krijgt een forse alimentatie. Maar wat is geld waard als je hart gebroken is? Aan de andere kant, het leven gaat door, ook na een scheiding.

Kijk maar naar Katja Schuurman of Martijn Krabbé. Beide beroemdheden zagen hun droom uiteenspatten toen hun huwelijk op de klippen liep. Maar een paar jaar later blijkt Katja nog altijd op goede voet te staan met haar ex-man Thijs Römer en ook Martijn Krabbé spreekt nog liefdevol over Amanda, de moeder van zijn kinderen. Katja, Thijs, Martijn en Amanda hebben allen nieuw geluk gevonden, iedereen blij. Een scheiding hoeft dus niet altijd op oorlog uit te lopen. Of dit ook voor Leontine en Marco zal gelden of dat blijkt dat ook deze droom bedrog was, dat is nog even afwachten.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Share.