Eloise Robbert

Echte liefde tussen Eloise van Oranje en Robbert Rodenburg

Eloise van Oranje reist de hele zomer al af en aan. Zo was ze onlangs in Berlijn. En daar was ze niet alleen. Goede vriend Robbert Rodenburg was er ook bij

Eloise van Oranje reist de hele zomer al af en aan. Zo was ze onlangs in Berlijn. En daar was ze niet alleen. Goede vriend Robbert Rodenburg was er ook bij.

Eloise en Robbert samen in Berlijn

Op zijn Instagram Stories doet Rodenburg verslag van de 24 uur die ze in Berlijn doorbrachten, op uitnodiging van Coca Cola. Het ging om de smaak van de toekoms, maar op de foto’s zien we ze ook bij een traditonele Imbiss aan de patat met curry gaan. “Wij waren 24 uur in Berlijn. We hebben véél gegeten, we deden aan sightseeing, aten ook eten geïnspireerd op de toekomst (ja, is niet op de foto’s te zien lol) en waren bij de lancering van de nieuwe smaak van @cocacola_nl Creations. Met AI is de smaak van de toekomst gemaakt, de smaak van the year 3000. Tot slot hebben we de heupen bewogen en als kers op de taart werd Elo belaagd en achtervolgd door de Duitse paparazzi. No joke! 😂 Kortom, een hele fijne 24 uur.”

Robbert en Eloise: liefde tussen besties

Robbert wordt al jaren gespot met Eloise, als goede vriend. Ze ondernemen samen van alles. Met Daan Hoogervorst maakt hij een podcast, maar Robbert doet meer: hij acteert, presenteert en deelt goed bekeken interviews met bekende Nederlanders op YouTube. Robbert is 25 jaar en komt uit Bergambacht.

Dit artikel is afkomstig van Royalty Online. Meer lezen? Ga naar Royalty Online