Edsilia’s hoge nood vanwege hoge noot

In 1998 stond de toen twintigjarige Edsilia Rombley tijdens de uitzending van het ’Eurovisie Songfestival’ in de coulissen te wachten toen zij merkte dat haar mond droog was. De paniek sloeg toe bij de ’Hemel & Aarde’-vertolkster. ”Ik dacht: die kopstem is er niet meer. En ik moest op het einde een uithaal doen.” Bang dat ze de hoge noten niet meer zou alen, vroeg Edsilia om Fanta. ”Want als ik speeksel wilde hebben, dronk ik gewoon prik.” In alle consternatie kreeg Edsilia geen Fanta maar jus d’orange. ”Ik was toen een soort van diva en zei: ’Ik wil geen jus
d’orange, dat is zuur op mijn maag. Ik moet Fanta!’ Dus het was chaos achter de schermen. En toen moest ik op en ging ik. Die hoge noot heb ik ook helemaal niet gehaald, haha”, aldus Edsilia in ’De Nederpopcast’.

Foto: Instagram

Gerelateerde artikelen