Een handje van Carlo Boszhard of koning Willem-Alexander?

Dat Carlo Boszhard smetvrees heeft, is geen geheim in showbizzland. De 50-jarige RTL 4-presentator komt er namelijk ruiterlijk voor uit dat de drogisterij zijn favoriete winkel is. Wat Carlo bij een bezoekje aan de ETOS of Kruidvat standaard inslaat, is desinfecterende handgel. Maar ook andere producten die erom bekend staan bacteriën te bestrijden, koopt hij graag.

Het schudden van handen, iets wat vanwege het coronavirus nu sterk afgeraden wordt, deed Carlo ondanks zijn smetvrees wel gewoon. In zijn wekelijkse column op Televizier.nl, schrijft de inwoner van Landsmeer niet meteen naar de kraan te rennen na een ontmoeting met handshake.

Voor koning Wilem-Alexander ligt dit anders. Het bijna 53-jarige staatshoofd heeft er zelf weliswaar nooit iets over gezegd, maar volgens het Duitse weekblad ’Illu Der Frau’ lijdt hij aan ’een lichte drang’ om constant zijn handen te willen wassen. Voor de koning zou het daarom niet zo’n makkelijke opgave zijn om zich dag in, dag uit onder zijn onderdanen te begeven…

Zm De Koning 01
Foto: koninklijkhuis.nl