Borsato Leontine 20190119 Img 1275

Een opluchting voor deze sterren: 2022 zit er bijna op!

Rode lopers, sterrengala’s, kijkcijferhits, applaus… Soms lijkt het leven van de sterren één groot feest. Maar schijn bedriegt, want ook zij hebben het soms zwaar te verduren. Sommige BN’ers zullen vast blij zijn dat 2022 bijna voorbij is…

Johnny de Mol: gebroken man
Tranen rolden er ook over de wangen van Johnny de Mol. Het gedoe in zijn familie rond ’The Voice’ greep Johnny zo aan, dat hij in zijn talkshow ’HLF8’ tot twee keer toe zijn tranen de vrije loop liet. De beschuldigingen van vermeende mishandeling van zijn ex Shima Kaes zorgden er zelfs voor dat hij zijn werk neerlegde en in de geborgenheid van zijn gezin ging bijkomen. En Johnny is nog steeds niet teruggekeerd achter zijn talkshowtafel, zelfs niet nadat het Openbaar Ministerie de aanklacht ongegrond verklaarde.

Groot verlies voor Marco Borsato
Wie ook bij moest komen van alle commotie rond zijn persoontje was Marco Borsato. Was de liefde met Leontine juist weer aan het opbloeien na al zijn vermeende slippertjes, gooiden de onthullingen bij ’The Voice’ roet in het eten, omdat ook Marco zich te vrijpostig zou hebben gedragen. Leontine wees hem definitief de deur, veranderde haar achternaam weer in Ruiters en ging op zoek naar een andere minnaar, die ze vond in multimiljonair John Huiberts.

Foto: Party