Laatste Uitzending Van Late Night Met Humberto Tan

Eenzaam

Dat het soms eenzaam aan de top is, weet bondscoach Louis van Gaal maar al te goed. Gelukkig heeft hij zijn grote liefde Truus, zij staat altijd liefdevol voor hem klaar. Ook in Qatar was Truus erbij. Na die bloedstollend spannende kwartfinale kon zij Louis opvangen en troosten. Want dat het verlies hard is aangekomen bij de bondscoach en zijn team behoeft geen uitleg. Heel ons land was in mineur. Maar Truus heeft haar Louis ongetwijfeld ingefluisterd dat hij heel trots op zichzelf mag zijn. We stonden er toch maar mooi en ik weet niet hoe het met u zit, maar ik heb genoten van Oranje op het WK. Het zorgde weer even voor verbroedering in ons land. Een lichtpuntje in deze donkere dagen… Hopelijk weten we het gevoel van ’samen’ vast te houden.

Iets waar de familie Hazes al jaren mee worstelt. Roxeanne Hazes heeft zich naar eigen zeggen als jong meisje geregeld eenzaam en alleen gevoeld. ”Het is geen geheim dat mijn familie nogal een gecompliceerd verhaal is. Ik weiger gewoon om mensen te houden of te halen die geen goede invloed hebben op mijn mentale gezondheid. Dat kan ik me niet permitteren en dat kan ik zeker niet mijn kind aandoen”, aldus de zangeres. De ruzie met haar moeder zal Rox niet in de koude kleren zijn gaan zitten… Maar als ze het moeilijk heeft, kan ze altijd schuilen in de veilige armen van haar verloofde. Erik is haar rots in de branding.

Zo’n maatje voor het leven hoopt Barrie Stevens ook gevonden te hebben in zijn Turkse vriend. Met een beetje mazzel komt zijn geliefde binnenkort naar Nederland en hoeft Barrie zijn dagen niet meer alleen te slijten. Want daar is hij wel klaar mee. ”Het vak heeft me vereenzaamd.” Hopelijk is de verblijfsvergunning van zijn Turkse vriend snel geregeld en hoeft Barrie nooit meer een eenzame kerst te vieren.

Foto: Hollandse Hoogte

Chantal Braspenning – hoofdredacteur