Placeholder

Eenzaam

Toch blijft het jammer dat Carlo Boszhard en Irene Moors geen setje meer zijn. In zijn nieuwe programma ’Carlo’s TV Café’ krijgt Carlo nu elke week hulp van een andere bekende dame, en dat voelt toch minder vertrouwd dan met Irene. De klik die hij met haar heeft, spatte van de beeldbuis. Nu oogt het toch een tikkeltje geforceerd als ik hem met Georgina Verbaan of Chantal Janzen aan het werk zie. Ik mis Irene. Zij hoort gewoon bij Carlo en de zondagmiddag. Maar Carlo’s ’zussie’ is in geen velden of wegen te zien.

Wel heeft zijn moeder Wil plots een rol in zijn zondagmiddagshow. Wekelijks wordt de Amsterdamse voor de camera in de maling genomen door haar zoon. Moeders lijkt te genieten van haar rol. Genoeg aanleiding voor Party om deze week eens met Wil aan tafel te schuiven voor een interview. Carlo’s moeder vertelt ons onder andere waarom ze zo blij is dat haar oogappel eindelijk aan de man is. Eenzaam zal Wil niet zijn, want Carlo en zijn partner Herald wonen naast haar. Verwijzen sommige heren nog wel eens gekscherend naar de vrouw die hun partner baarde als ’schoonloeder’, Herald kan het wél goed vinden met zijn schoonmama. Althans, dat zegt Wil zelf…

Dat er genoeg mensen van haar leeftijd zijn die het minder getroffen hebben, wordt pijnlijk duidelijk uit het interview met Martine van Os. Zij is een jaar bezig geweest met het vastleggen van vijf ouderen die eenzaam zijn. Binnenkort zal haar werk te zien zijn bij Omroep Max. Hoewel eenzaamheid natuurlijk geen pretje is, belooft Martine ons: ”Het is geen zware documentaire, er wordt ook in gelachen.”

Wie het lachen eveneens niet is vergaan, is Sabia Boulahrouz. Sinds Rafael van der Vaart de zwangere brunette in de steek liet, staat ze in het middelpunt van de belangstelling. En daar geniet ze van. Ze heeft nu zelfs een droombaan bij tv. Sabia is alleen, maar niet eenzaam. Toch knap hoe ze iets pijnlijks als een breuk weet om te buigen tot iets positiefs. Voorlopig lijkt Sabia de enige echte mindmaster!

 

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie