Douwe Bob Insta

Eerste ontmoeting Douwe Bob met eenjarige dochtertje

Dat het liefdesleven van Douwe Bob de afgelopen tijd nogal onstuimige vormen heeft aangenomen, hebben we in de media kunnen meekrijgen. Met name op het gebied van het vaderschap heeft de stoere zanger enkele onverwachte stappen gezet. Zo werd hij in december vorig jaar voor het eerst vader van dochter Bobby Lou met kunstenares Loes van Delft. Een week later volgde dochter Ziggy, van een andere vrouw. In de maand mei 2022 werd Douwe voor de derde keer vader, van zoontje Elias. Dat was met zijn toenmalige ex-vriendin Anouk, met wie hij nu weer gelukkig samen is en zelfs gaat trouwen.

Zijn tweede kindje, Ziggy, had hij nog niet in het echt gezien. Afgelopen maand kwam het tot een eerste ontmoeting tussen Douwe Bob en zijn tweede dochter. In het AD vertelt hij: “Ze is al bijna een jaar, dat was een bijzonder moment. Ze heeft een Surinaamse moeder, maar ze is heel licht uitgevallen, ze lijkt wel op mij. Een prachtige meid, klein van stuk. Het lijkt mij mooi – en haar moeder ook – dat die kleine en ik wat met elkaar opbouwen.”

Dat het zo lang heeft geduurd voordat hij zijn tweede kindje kon vasthouden, lag aan de verstandhouding tussen de moeder en Douwe Bob zelf. Daarvoor steekt hij de hand in eigen boezem: “Dat lag net zo goed aan mij, ik heb ook verzaakt. Ik was in een soort van totale paniek.”

Foto: Instagram