Placeholder

Eeuwige jeugd

Was er vroeger geen redden meer aan als de ouderdom genadeloos toesloeg, tegenwoordig kun je kiezen voor de eeuwige jeugd. Plastisch chirurgen draaien overuren om de gerimpelde huidjes van bekend Nederland glad te strijken, op te vullen en vol te spuiten. De ene ster knapt hier enorm van op, de ander doet eerder afstotelijk aan dan jeugdig en fris. Het gevaar van fillers en botox is namelijk dat men kan doorslaan in de verjongingsdrang. En dat is zonde. Want veel sterren misstaat een rimpeltje hier en daar helemaal niet.

Nou heb ik helemaal niets tegen botox en  dergelijke, ik vind het de normaalste zaak van de wereld dat iedereen er op z’n best wil uitzien. En als daar een klein prikje voor nodig is, vooral doen! Wel vind ik het soms jammer dat veel sterren blijven ontkennen dat ze ’iets’ hebben laten doen terwijl ze met tetters van lippen over de rode loper schrijden of met wenkbrauwen die niet meer van hun plaats gaan, hoe verbaasd ze ook kijken. Geef het gewoon toe, net zoals Angela Groothuizen deze week opbiecht in Party: ’Ik verf mijn haar en gebruik soms botox!’.

Ook Connie Witteman (voorheen Breukhoven) heeft er nooit een geheim van gemaakt Moeder Natuur wel eens een handje te hebben geholpen. Nog altijd ziet zij eruit om door een ringetje te halen; met of zonder hulp, Connie blijft een mooie vrouw! Dit vindt haar partner Eugène ook. Hij houdt haar hand stevig vast als ze gaan winkelen. De liefde spat van de twee af als onze fotograaf hen spot. Hun bruiloft is dan wel op de lange baan geschoven, dit met het oog op de ernstige ziekte van haar ex-man Hans Breukhoven, maar dat wil niet zeggen dat Connie niet meer met haar huwelijk bezig is. Samen met haar verloofde zoekt ze haar bruidsservies uit. Eugène laat Connie weer stralen als een jonge blom. Tegen echte liefde kan geen botox op.

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie