Placeholder

Eeuwige trouw

Ook in de showbizz geldt natuurlijk dat een huwelijk op de klippen kan lopen. Maar een liefdesbreuk hoeft helemaal geen drama te zijn. Het gezegde ’scheiden doet lijden’ gaat niet altijd op. Als het leven samen een sleur is geworden, er een ander in het spel is of je kent het boekje ’Duizend Manieren Om Je Partner Het Leven Zuur Te Maken’ letter voor letter uit je hoofd, kan het ook een bevrijding zijn als je partner de koffers pakt. Waarom zou je in een relatie blijven hangen waar je niet (meer) gelukkig van wordt?

Tot dit besef kwam ook Albert Verlinde. Na de buitenechtelijke vrijage van burgervader Onno Hoes, is het niet meer goed gekomen tussen de twee mannen. Je hoort mensen na een scheiding wel vaker zeggen dat ze dolgraag vrienden willen blijven, maar iedereen weet dat dit meestal ijdele hoop is. Het voornemen van Albert en Onno lijkt echter wel kans van slagen te hebben. Op de première van ’The Sound Of Music’ zaten de twee exen namelijk als dikke maatjes gezellig naast elkaar in de zaal. Nou heeft Albert in het verleden de Kleinkunst Academie gevolgd, dus een beetje acteren is hem niet vreemd. Of de innige vriendschap met Onno een act is? We zullen het snel genoeg merken…

Te wanhopen hoeft Albert in ieder geval niet nu hij weer vrijgezel is. Hij is weliswaar 53 jaar, maar nog lang niet afgeschreven op liefdesgebied. Dit jaar hebben Patty, Caroline en Anita namelijk een nieuwe trend gezet: trouwen op latere leeftijd! Alle drie hebben ze eerder voor het altaar gestaan en net zo hard de scheidingspapieren weer aangevraagd. Laten we hopen dat ze een beter neusje hebben gekregen voor ware liefde nu ze wat ouder zijn… Patricia Paay weet ook eindelijk wat ze wil: een rijpere man! Voor haar geen jonge minnaars meer, die tijd heeft ze gehad. Het zou me niets verbazen als volgend jaar naast Connie Breukhoven ook Patricia Paay weer een nieuwe trouwring om haar vinger krijgt geschoven. En waarom ook niet? Je bent tenslotte nooit te oud voor de liefde.

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie