Teun Fohn

Eigen programma voor Teun Föhn?

Teun Föhn (echte naam Teun Kapitein) droomt van een eigen programma. ”Dat zou ik leuk vinden, ja. Ik sta daar wel voor open.” Omdat de 49-jarige kapper nog maar net in het televisiewereldje komt kijken, blijkt hij sinds midden maart de hulp van een speciaal management ingeroepen te hebben. ”Zodat mijn belangen behartigd worden. Kijk, het is voor mij allemaal nieuw. Ik weet daardoor niet binnen welke kaders ik kan handelen, wat ik waard ben en meer van dat soort dingen.”

Aan Party laat Teun weten dat hij nog niet weet of hij in het vierde seizoen van de SBS6-realityserie ’Urk!’ te zien is. ”Dat hangt van de voorwaarden en de verhaallijn af.” Mocht Teun groen licht krijgen om los van ‘Urk!’ een eigen programma te gaan maken, dan zal zijn passie voor knippen en huidverzorgingsproducten zeker een rol spelen. Maar een één op één kopie van ‘Chantal’s Beauty Camper’, waarin Leco van Zadelhoff en Fred van Leer mensen met een make-over verrassen, wordt het niet. Teun: ”Ik kies voor een andere setting.” Als Teun naar ‘Chantal’s Beauty Camper’ kijkt, valt met name zijn vakgenoot Leco hem in positieve zin op. ”Hij is gewoon een vakman, een topper. Verbaal vind ik hem ook sterk. Leco is altijd bescheiden en beschaafd.”

Foto: teunfohn.nl