Prins Claus Prijs 2016

Eindelijk wordt villa van prinses Mabel gebouwd

Al in 2018 kocht Mabel Wisse Smit voor zo’n 1,7 miljoen euro een villa in Breukeleveen. Zij was van plan om op die plek een nieuwe droomvilla te laten
bouwen, die aan alle duurzame groene eisen zou voldoen. Voordat het zover was, heeft Mabel samen met haar dochters Luana en Zaria nog zo’n vijf maanden in de villa gewoond. In die tijd heeft ze een sloopvergunning moeten aanvragen, tekeningen moeten indienen van de nieuw te bouwen villa en moeten wachten op goedkeuring om met de sloop en de bouw te kunnen beginnen. Toch kwamen er telkens vertragingen op haar pad. Het leek alsof de bouw nooit zou starten.

Wat fijn voor oma Beatrix

Party nam recent een kijkje op de bouwplaats en werd aangenaam verrast. Eindelijk is de bouw in een vergevorderd stadium. De villa staat in de steigers en laat aan fantasie inmiddels niets meer te wensen over. Het zal nu vast niet lang meer duren voordat de prinses haar droomvilla kan gaan inrichten. Of Mabel en haar dochters hier ook daadwerkelijk gaan wonen, is trouwens nog de vraag. Voor de oma’s zou het natuurlijk geweldig zijn als de kleinkinderen weer in Nederland komen wonen, maar hun sociale leven speelt zich helemaal af in Londen. Maar hoe dan ook is het straks een heerlijke uitvalsbasis voor wanneer Mabel wel in Nederland verblijft, daar aan de Loosdrechtse Plassen.

Bron / beeld: Party