Ellemieke Vermolen Insta

Ellemieke Vermolen heeft nieuwe liefde: Baptist de Pape

Ellemieke Vermolen (46) heeft een nieuwe man in haar leven. De Nederlandse schrijfster van kookboeken is na lange tijd weer gelukkig in de liefde. Ze heeft een anker gevonden in Baptist de Pape. Een auteur van een wereldwijde bestseller: The Power of The Heart. Hij heeft in elk geval het hart van Ellemieke weten te veroveren. En wellicht ook weten te helen

Baptist de Pape zorgt voor het hart van Ellemieke Vermolen

Ellemieke heeft het de afgelopen jaren niet makkelijk gehad. Ze was jarenlang samen met topkok Sergio Herman. Het stel ging in 2021 na een huwelijk van twaalf jaar uit elkaar. De breuk was heftig, al helemaal toen bleek dat Sergio snel weer een nieuwe liefde had gevonden. Slechts vier maanden na de scheiding met Ellemieke kwam er naar buiten dat hij samen was met de Vlaamse Chanel Joppart. Inmiddels is die relatie gestrand. Ellemieke heeft twee zoons met Sergio: Zenna (14) en Noah (12). Ook kregen ze een zoontje dat de bevalling niet overleefde. Daarover zegt Ellemieke: “Alles leek er goed uit te zien. Tot op het moment dat ik naar het ziekenhuis ging voor een finale check en er geen hartslag meer was. Ik zei een paar keer tegen de arts: ‘dit kan niet, kijk nog een keer, alsjeblieft.’ Ze zei: ‘Sorry Ellemieke, maar hij is er echt niet meer. Hij is dood.”

Baptist de Pape en Ellemieke Vermolen

Maar wie is nu die nieuwe liefde van Ellemieke Vermolen? Baptist de Pape was van plan en op weg advocaat te worden, maar werd uiteindelijk filmmaker en auteur. Hij reisde de wereld rond om de grootste leermeesters te interviewen voor boek en film The Power of the Heart. Zijn missie is: laten zien dat de onvoorstelbare kracht van het hart naar het ware doel van ieders leven kan leiden. Hij interviewde vele iconen, onder wie Paulo Coelho, Isabel Allende, Eckhart Tolle, Maya Angelou en Deepak Chopra.

Bron: Juicechannel/ Beeld: Instagram