Ellemieke Vermolen schrijft boek over scheiding en overleden zoontje

Binnenkort heeft Ellemieke Vermolen weer een nieuw boek in de winkel liggen. Ze heeft al meerdere boeken op het gebied van gezondheid uitgebracht, maar dit verhaal is een stuk persoonlijker. In haar nieuwe boek vertelt ze het verhaal over haar zoontje dat ze verloren is vlak voor de geboorte en haar scheiding. In dit boek wil ze handvatten geven om weer terug te komen in je kracht.

De zielsmissie van Ellemieke Vermolen

Ellemieke schrijft op Instagram: ‘Het was een emotionele rollercoaster. Wat een mooie reis. Ik heb veel gehuild, tranen van verdriet, gemis maar ook van dankbaarheid, want ik ben dankbaar dat ik mijn verhaal mag gaan delen met jullie. Dit is mijn zielsmissie. Het voelt zo goed, ik weet dat ik met mijn boek jou straks (weer) in je kracht krijg. Verlies is een periode van rouw, onmacht, accepteren, loslaten en vergeven.’