Ellen Hoog Insta2

Ellen Hoog bevallen van dochtertje

Ellen Hoog (36) en oud-voetballer Kelvin de Lang zijn vorige week opnieuw ouders geworden. De oud-hockeyster zette een meisje op de wereld. Ze luistert naar de naam Sev Lexi Jo. ‘We zijn helemaal verliefd!’ schrijft Hoog bij een foto van haar twee dochters. Hoog heeft haar kersverse spruit – gehuld in een panterpakje – op…

Ellen Hoog (36) en oud-voetballer Kelvin de Lang zijn vorige week opnieuw ouders geworden. De oud-hockeyster zette een meisje op de wereld. Ze luistert naar de naam Sev Lexi Jo. ‘We zijn helemaal verliefd!’ schrijft Hoog bij een foto van haar twee dochters.

Hoog heeft haar kersverse spruit – gehuld in een panterpakje – op de gevoelige plaat vastgelegd om het blijde nieuwtje met haar volgers te delen. Ook haar andere dochter, Bowie Mae, is te zien op het kiekje.

De oud-hockeyster maakte het babynieuws in februari wereldkundig met een foto waarop haar dochtertje Bowie Mae een echofoto in haar handen houdt. Ook Hoog en haar partner waren, met ieder een grote glimlach, op het kiekje te zien.

Ellen en Kelvin zijn sinds 2013 samen. In 2017 pakten ze uit met een romantische bruiloft in het Italiaanse Toscane. Drie jaar geleden verwelkomde het koppel hun eerste kindje, dochter Bowie Mae de Lang.

Ellen Hoog Insta

Bron: AD / foto’s: Instagram