Eloise Instagram

Eloise van Oranje wordt vooral uitgelachen

Met een eigen boek, populaire Instagram- en TikTok-accounts, een eigen bedrijf én een spraakmakend optreden in ’Het Perfecte Plaatje’, heeft Eloise van Oranje aardig naam gemaakt. Hoe krijgt ze het voor elkaar om als een Van Oranje toch zo’n leuk, normaal leven te kunnen leiden?

Eloise: “Ik was eerder de dochter of de kleindochter ván, maar sinds een tijdje ben ik gewoon Eloise. Laatst las ik zelfs ergens een stuk waarin ’de vader van Eloise’ stond. Kijk pap (zei ze tegen haar vader, red.) I’m my own person now, haha!”

Grappen

Maar Eloise blijft vooral nuchter onder alle aandacht en wordt anders wel door haar vrienden en vriendinnen met beide voetjes op de grond gehouden. ”Ik zit op de hotelschool en ga soms uit met vrienden. Ze maken vooral grappen over dat ik influencer ben. Voor mijn 21e verjaardag had ik een etentje georganiseerd en twee van mijn beste vriendinnen hadden voor die gelegenheid een filmpje gemaakt: ’Een Dag Uit Het Leven Van Elo’. Dat zat vol met kreten als ’Hey guys’ en ’Oh my God’. Ik word dus vooral uitgelachen. Waar ik op mijn beurt ook weer heel erg om kan lachen.”

Gewoon meisje

Zo blijft Eloise ook op haar 21e vooral een gewoon meisje met gewone vriendinnen, dat een studie volgt aan de Hotelschool in Amsterdam, een eigen bedrijf runt in tweedehands kleding (My Lima Lima) en toevallig Van Oranje heet.