Erik De Vogel Caroline De Bruijn Insta

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn ultieme liefdeskoppel

Het ultieme ’GTST’-liefdeskoppel mogen ze toch wel zonder enige twijfel worden genoemd: Erik de Vogel en Caroline De Bruijn, in de soapserie bekend als de beroemde personages Ludo en Janine. Hun ontmoeting op de set dateert van maar liefst bijna 23 jaar geleden. Maar op dat moment hadden ze allebei al een relatie, wat hun verliefdheid er niet makkelijker op maakte.

Elkaar met rust laten was niet meer houdbaar

”Ik was in die tijd heel gelukkig met iemand anders en hoorde ook al snel dat Erik getrouwd was en kinderen had. Iets met hem beginnen was voor mij dus sowieso niet aan de orde”, zo verwoordde Caroline in ’Nouveau’ haar warme gevoelens voor haar acteer-collega op de set van ’GTST’. ”Maar mijn gevoel voor Erik werd zo overweldigend, dat ik hem uiteindelijk toch schoorvoetend heb verteld wat er aan de hand was. Dat bleek wederzijds. We hebben daarna nog maanden enorm ons best gedaan om elkaar met rust te laten, totdat het niet meer houdbaar was.”

Eric en Caroline moesten elkaar zoenen

En dat het script de twee verliefd liet worden in de serie en ze dus met elkaar moesten zoenen, maakte het er ook niet makkelijker op. Erik licht zijn gevoelens van toen toe: ”Ik heb mij ertegen verzet, maar het was zo onontkoombaar, dat ik Caroline moést zeggen wat ik voelde. En bij haar bleek dat inderdaad precies zo te zijn. Een heel emotioneel moment, gelukkig en pijnlijk tegelijk, omdat we allebei vonden dat het niet mocht en niet kon.” De twee verlieten vervolgens hun eerdere partners en maakten definitief de keuze voor elkaar. En die blijkt de juiste, want Erik en Caroline zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar en hebben samen een mooie dochter op de wereld gezet, Solane (22). Het levende bewijs dat de liefde regeert bij ’GTST’!