Euvgenia Parakhina: als Linda de Mol een fout wil maken, moet ze dat doen

Mensen mogen van Euvgenia Parakhina best een oordeel hebben over Linda de Mol, maar uiteindelijk vindt de danseres het toch echt aan de tv-presentatrice zelf om te bepalen wat voor keuzes zij maakt. ”Weet je, ze is een volwassen vrouw.” In ’Vandaag Inside’ zei columnist en presentator Özcan Akyol dat Linda moet kiezen tussen de liefde en haar carrière, maar die stelling deelt Euvgenia niet. ”Zij kiest voor zichzelf. Dat is het allerbeste. Voor elke vrouw.” Het meningencircus over Linda, en wat zij nu wél of niet met Jeroen heeft, kijkt Euvgenia hoofdschuddend aan. ”Laat die vrouw met rust en haar keuzes maken. Linda is slim en weet wat zij nodig heeft in haar leven. Zij weet wat goed is en wat slecht is. Als zij een fout wil maken, laat haar dan een fout maken. Waarom moet de massa bepalen wat die vrouw moet gaan doen? Nee, zij moet gewoon echt met rust gelaten worden en doen waar zij zin in heeft.”

Euvgenia: ik doe waar ik zin in heb

De huidige trend van dat iedereen je als BN’er in de gaten lijkt te houden, beperkt Euvgenia niet in haar doen en laten. ”Nee, ik doe waar ik zin in heb. Er zijn duizenden mensen die mij niet leuk vinden en vinden dat ik het niet goed doe, maar dat is hun probleem. Je kunt niet iedereen plezieren. Het allerbelangrijkste voor mij is dat ik oké ben met mezelf en ik mezelf recht in de spiegel kan aankijken omdat ik achter mijn beslissingen sta. Als mijn man en kind ook achter mijn beslissingen staan, is het nog fijner, haha.”