Eva Jinek terug op tv: wie past er op haar baby?

0

Een paar maanden na de bevalling van haar kind keert Eva Jinek gisteravond, op Nieuwjaarsdag, weer terug op de buis met haar gelijknamige talkshow. Maar wie past er eigenlijk op haar kind nu ze gelijk weer zo veel gaat werken? “We hebben afgesproken dat Dexter (haar vriend, red.), die freelancer is, de eerste vier maanden thuisblijft“, vertelt ze in De Telegraaf. De NPO-ster verdient in haar eentje genoeg voor het hele gezin. “Ik weet dat het bijzonder is dat wij dat zo kunnen regelen.”

De meeste vaders krijgen maar een paar verlofdagen. “Het is misschien een te zware term, maar ik vind dat bijna crimineel.” Door de komst van haar kindje Pax staat Jinek anders in het leven, maar haar werklust is niet verdwenen. “Ik was benieuwd of ik als moeder mijn werk minder belangrijk zou vinden. Of zelfs zou denken: het is mooi geweest, ik ga me alleen nog focussen op mijn kind. Dat was ook goed geweest. Maar daar proef ik niks van, ik ben even fanatiek als altijd.”

“Ik besef dat ik het grootste geluk op aarde heb dat ik een kind op de wereld heb gezet. En ik ben nog steeds zo gestoord om tien uur per dag bezig te willen zijn met de talkshow.”

Jinek is elke avond weer om 23.00 uur weer te zien op NPO 1.

bron: Mediacourant

Share.