Ex-factor

Zijn er bij een verliefdheid vaak geen woorden te vinden om aan te geven hoe lief en mooi men elkaar vindt, bij een breuk struikelen ex-geliefden plots over hun tong om uiting te geven aan hun gevoelens. Zo ging Estelle Cruijff na haar scheiding van Ruud Gullit los over het losbandige leven van haar ex-man. Ook Connie Witteman en Eugène van Dun hebben na hun breuk geen goed woord meer over voor elkaar. Zag men het koppel ten tijde van hun relatie dagelijks smoorverliefd en innig omstrengeld door de straten van Amsterdam slenteren, inmiddels spreken ze alleen nog via advocaten met elkaar. Het is oorlog tussen Connie en Eugène.

Dat is eigenlijk al zo vanaf het moment dat hun relatie strandde in 2018. Eugène kan het bloed van zijn ex wel drinken. Hun zakelijke geschillen komen zo langzamerhand tot een kookpunt. Daar waar Connie echter geen woorden meer vuil wil maken aan haar ex, maakt Eugène deze week in Party van zijn hart geen moordkuil: ”Zij wil mij kapotmaken! Ik ben het helemaal zat”, zo roept hij woest uit. Een verzoening tussen de twee lijkt uitgesloten.

Iets wat André Hazes en zijn ex-vriendin Monique Westenberg wel lijkt te lukken. Sinds hij Bridget Maasland met een gebroken hart achterliet, wordt de jonge zanger weer geregeld gespot bij het huis van de moeder van zijn kind. Dit moet een doorn in het oog van Rachel Hazes zijn; zij heeft immers nooit staan juichen dat Monique haar schoondochter was. Dat André haar hart weer probeert te veroveren, moet voor Monique als een zoete wraak voelen. Zij zal zachtjes in haar vuistje lachen. Echte liefde wint altijd!

Kijk maar naar Tino Martin. Liep zijn relatie met Kimberley Kruiter vorig jaar nog op de klippen, nu kan hij zijn geluk wel van de daken schreeuwen. Tino is weer hartstikke verliefd op zijn ex! De horecadame is de enige vrouw die voor hem die echte x-factor heeft. Na alles heeft hij dit verdiend. En zij weet het!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur