Katja Schuurman Insta Copy

Ex van Katja Schuurman, Freek van Noortwijk, zet nieuwe stappen

Heerlijke herinneringen heeft Katja Schuurman aan het huis van haar ex-man Freek van Noortwijk. Daar hebben de twee menig romantisch avondje doorgebracht. Ook hun dochtertje Coco was regelmatig in het huis van haar vader Freek. Maar aan die bezoekjes komt binnenkort een einde…

Nieuw logeeradres voor Coco

Katja en Freek zijn goede vrienden gebleven. Maar Katja en Coco kunnen eerdaags niet meer op visite gaan in het huis van Freek in Amsterdam, want dat heeft hij te koop gezet voor 375.000 euro. Zelf kocht hij het benedenhuis in 2013 voor slechts 154.500 euro en hij liet er voor in totaal 150.000 euro aan hypotheken op vestigen. Er gloort dus een mooie winst van 225.000 euro voor Freek aan de horizon. En dat voor een woning met een woonoppervlakte van slechts 42 vierkante meter. Dit betekent dus dat Coco straks in een ander huis zal gaan logeren bij haar vader en dat Katja slechts een herinnering aan het huis overhoudt.

Nieuwe woonplek

Maar het allerbelangrijkste blijft in stand: hun vriendschap. Tenslotte heeft Freek haar het allermooiste gegeven. Zoals Katja het zelf zei: ”We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt en elkaar zeer lief gehad. Met als allermooiste de geboorte van onze betoverende, ontroerende, humoristische, slimme, prachtige Coco Loulou, die anders niet geboren was.” En zo is het maar net. Daar verandert een nieuwe woonplek helemaal niets aan.

Beeld: Instagram