Fajah Lourens is een hele trotse oma!

In maart werd de knappe Fajah Lourens oma omdat dochter Irem beviel van haar zoontje Lowèn. Party is benieuwd hoe het grootmoederschap bevalt. ”Ach, het is zo leuk. Het is nog leuker dan zelf kinderen krijgen. Ik kan het niet uitleggen, het is gewoon een ander gevoel. Ik ben zo verliefd op hem. Ik moet er wel bij zeggen dat het een voorbeeldig kind is. Hij is zo lief en hij lacht de hele tijd. Op donderdagochtend mag ik hem ophalen en pas ik op hem.”

Hoe doet Irem het als moeder?

”Heel goed. Toen ik 22 jaar geleden in verwachting was van haar, was het internet nog niet zo actueel en toegankelijk als nu. Irem heeft alles uitgezocht over zwangerschap, bevallen en voor de baby zorgen. Hij is nu een dik half jaar oud en sinds een maandje of twee slaapt hij ’s nachts lekker door. Irem is een ontzettend lieve moeder en heel erg geduldig. De eerste vier maanden is ze dagelijks thuis geweest met hem.”

Wat zul je trots zijn om je dochter zo te zien en om een kleinzoon te hebben op je 42e?

“De vriend van Irem, Ruben, is ook een heel lievevader. Dat is ook belangrijk. Ik vind het ook schattig om te zien, zo’n jong stel met een kindje. Dat ik zo jong oma ben geworden, vind ik ook helemaal leuk. Sommigen voelen zich ineens tien jaar ouder als ze een kleinkind hebben gekregen. Dat heb ik helemaal niet. Ik voel me gewoon een jonge oma. Je bent altijd zo oud als je je voelt, hè? Ik verheug me er ook helemaal op als ik straks in Spanje woon, dat ik Lowèn in Nederland kom ophalen en meeneem naar Spanje. Dan gaat hij gewoon lekker een weekje mee met oma. Heerlijk een weekje met mijn kleinzoon doorbrengen en lekker niksen. Het leven van mijn dromen kunnen leven. Daar heb ik zin in.”

Bron: Party/Beeld: Instagram