Placeholder

Familie Kazàn per ongeluk samen op vakantie!

Het is algemeen bekend dat de familie Kazàn erg hecht is. Maar dat de illusionisten ook met z´n allen hun vakantie zouden doorbrengen, had niet iedereen verwacht… De familie zelf al helemaal niet!

Door de ontelbare optredens van de afgelopen maanden in binnen- en buitenland, had de familie besloten om in januari 2016 één week geen optredens aan te nemen. Hans: “Het idee was om gewoon een weekje vrij te nemen. Dat doen wij eigenlijk zelden maar we merkten dat we dit door de drukte écht nodig hadden. Een aantal dagen in januari 2016 werden geblokkeerd in onze agenda´s. Ik had me voorgenomen om die week samen met mijn vrouw Wendy naar ons favoriete eiland Fuerteventura te gaan. Zonder iemand ook maar iets te vertellen, hebben we onze tickets geboekt.”

“Enige tijd later maakten wij via WhatsApp bekend aan de rest van de familie dat we een paar dagen op vakantie zouden gaan. Tot onze stomme verbazing kwam daarna een berichtje, waarin stond dat ook onze jongste zoon Steven samen met zijn vrouw Jamie tickets naar Fuerteventura had geboekt. Datzelfde berichtje kreeg ik van mijn oudste zoon Oscar, die samen met zijn vriendin Bregje zou gaan… En een paar seconden later bleek hetzelfde te gelden voor onze dochter Lara en haar vriend Kian. Op dezelfde dagen op hetzelfde eiland!”, vertelt Hans Kazàn.

Alhoewel het eigenlijk het idee was dat de familieleden eens tijd voor zichzelf zouden hebben, kunnen de Kazàn’s erg lachen om de speling van het lot. “We gaan gewoon allemaal onze eigen weg wanneer wij op Fuerteventura zijn. En als we elkaar tegenkomen, doen we gewoon alsof we elkaar niet kennen”, vertelt Steven Kazàn lachend.