Placeholder

Familie…

Het komt in de beste families voor: ruzie! Vaak weet men niet eens meer waarom de bom precies is gebarsten; maar blijft men wel jarenlang mokken. Doodzonde en in de meeste gevallen ook zó onnodig. Uiteindelijk heb je elkaar op een zeker punt in het leven toch altijd weer nodig. Het bloed kruipt nou eenmaal waar het niet gaan kan. Of het ooit nog goed zal komen tussen José Hoebee en haar zussen, blijft gissen. Voorlopig is het herrie in de tent. ’Walgelijk!’, klinkt het uit de mond van de voormalige LUV’-zangeres als ze het heeft over haar zus Marijke die haar zwart probeert te maken in de media. Uit ons interview valt op te maken dat deze familievete nog wel even door zal sudderen.

Ook Sylvie en Rafael kunnen nog altijd niet met elkaar door één deur. Vormden ze samen met hun zoontje ooit een droomgezin, inmiddels zijn alle familiebanden venijnig doorgesneden. Sylvie zint op wraak; dat valt af te leiden uit het feit dat ze meer geld wil zien van haar ex-man. Daarbij eist ze de volledige voogdij over hun zoontje. Waarom toch? De jongen is stapel op zijn pa, waarom zou je die twee uit elkaar willen trekken? Daarmee raak je dan wellicht je ex-man diep in het hart (want daar lijkt de kleine diva op uit te zijn), maar Sylvie moet niet vergeten dat ze daarmee ook het hart breekt van haar oogappel. We snappen best dat het overspel van Rafael met Sabia haar twee jaar geleden heel veel pijn heeft gedaan, dat was ook een absolute rotstreek, maar om nou in die woede te blijven hangen, dat is toch zonde van je tijd. En om je kind mee te sleuren in deze ellende? Dat kan toch nooit goed zijn voor dat ventje! Hopelijk beseft Sylvie dit ook als ze de foto’s ziet op pagina 2.

Wie momenteel dezelfde wraakzuchtige gevoelens zal hebben als Sylvie, is de vrouw van Jan Slagter. De affaire van haar man met de dochter van Jan Marijnissen, moet als een dolk in de rug van Ingrid Slagter voelen. Een scheiding gaat Jan tonnen kosten. Wellicht een reden voor hem om toch bij zijn familie te blijven? We zullen zien wat de liefde hem waard is.

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie