Danny De Munk 260921 Ajdj (2)

Familiedrama’s

Al jaren zijn ze een hot topic in de media; de familie Hazes weet het nieuws bijna wekelijks te halen. Met familieruzies, een pijnlijke erfeniskwestie, rechtszaken en zelfs een verdrietige zelfmoordpoging. Rachel, André en Roxeanne lijken maar niet die hechte drie-eenheid te kunnen zijn die ze op de uitvaart van oude André Hazes beloofden te zullen blijven. Dré kwam aan tafel bij Eva Jinek tot de treurige conclusie: ”Ik vind ons gezin een beetje sneu. Het is echt heel pijnlijk.” Na een lange contactbreuk proberen broer en zus inmiddels gelukkig de scherven te lijmen. Rox en André hebben weer voorzichtig contact.

Maar met hun moeder ligt het helaas nog te gevoelig om toenadering te zoeken. Al roept het plotselinge vertrek van Roxeanne naar Spanje wel vragen op… Onze fotograaf spotte de Hazes-dochter op Schiphol waar ze met haar gezin wachtte op een vlucht naar Malaga. Deze Spaanse plaats ligt slechts 16 kilometer verwijderd van de brasserie van Rachel, Casa Hazes. Zou het dan toch? Gaat Roxeanne in het diepste geheim langs bij haar moeder om alle pijnlijke kwesties uit te praten en de moeder-dochterband te herstellen? Een verzoening: dat zou voor de verandering toch eens prachtig mooi Hazes-nieuws zijn! Want van al die familiedrama’s wordt niemand vrolijk.

Daar waar de familie Hazes elkaar geregeld in de haren vliegt, is het gezin van Danny de Munk hecht. Bij de De Munkjes overheerst de liefde
voor elkaar. Zelfs een spraakmakende seksrel krijgt het gezin niet klein. Danny heeft niet hoeven werken aan een verzoening, want in de afgelopen moeilijke tijd bleef echtgenote Jenny vierkant achter de zanger staan. Wat de verkrachtingszaak met zijn huwelijk heeft gedaan? Danny: ”Helemaal niets. Mijn gezin wist dat wat er over mij beweerd werd niet waar was.” Hun relatie heeft alle narigheid overleefd. Nu maar hopen dat die vlieger ook opgaat voor de Hazes-familie. Ze hebben ons wel vaker verbaasd… Dus wie weet!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: AJDJ