famke-louise

Famke Louise heeft een nieuwe vriend

Famke Louise (22) is weer gelukkig in de liefde: ze heeft een nieuwe vriend en dat mag iedereen weten. Zo plaatste ze niet alleen een kiekje van haar en haar nieuwe lover, Denzel Slager (28) – voormalig voetballer en onder andere bekend van reality-programma ‘Love Island’ – op Instagam, maar sieren ze zelfs samen de cover van magazine ‘Cosmopolitan’.

“We hebben het iets korter dan een jaar stilgehouden,” aldus het stel. “We wilden elkaar vooral goed leren kennen. Vooral in deze tijd, met social media en alle druk van buiten, is het soms best wel lastig om elkaar ├ęcht goed te leren kennen en dat hebben we nu wel echt gedaan,” vertelt Famke.

De twee leerden elkaar kennen via Instagram en zijn sindsdien niet meer bij elkaar weg te slaan. “Wat ik zo leuk vind aan Famke is iets wat vrij weinig mensen in Nederland weten,” stelt Denzel. “Ik zie haar natuurlijk van een heel andere kant, ze is super zorgzaam, heel lief, grappig. Ik heb echt gewoon mijn ‘ride or die’ gevonden.” Ook Famke is helemaal happy: “Je haalt gewoon het beste in mij naar boven. Ik hou gewoon heel veel van jou. Je doet alles goed, ik kan niks slechts bedenken.”

Alhoewel ze pas net naar buiten zijn gekomen met hun relatie, hebben de twee wel al een grote stap gezet: ze zijn gaan samenwonen. “We waren daarvoor al dag in, dag uit samen, maar nu hebben we echt samen een plekje gevonden,” aldus Denzel. Ook op carrierevlak hebben de twee grootste plannen, vertelt hij: “We gaan samen een bedrijf beginnen. Het wordt heel breed, zowel voor entertainment als sport.”

Beeld: Instagram, Bron: RTL Boulevard