Famke Louise Insta 02

Famke Louise in de leer bij IC-arts Diederik Gommers

Famke Louise (21) doet niet meer mee aan #Ikdoenietmeermee en is woensdag langsgegaan bij IC-arts Diederik Gommers (56). De zangeres plaatst een foto op Instagram waarop ze de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care bezoekt op zijn werkplek.

In de uitzending van Jinek, waar Famke haar deelname aan #Ikdoenietmeermee verdedigde, was ook Gommers aanwezig. De zangeres stelde onder meer dat de eerste lockdown geen effect had. Verder stelde de zangeres dat het kabinet met de maatregelen meer de jongeren treft dan andere generaties. “De ouderen zoeken ook de horeca op en houden zich ook niet aan de anderhalve meter”, aldus Famke.

Niet lang na haar optreden bij Jinek nam Famke haar woorden terug. Ook onder anderen Bizzey, Tim Douwsma, Thomas Berge en Yes-R kwamen tot inkeer over de actie, die mede werd opgericht door Viruswaarheid-voorman Willem Engel.

In Party 40 deze week een interview met Marja Koster, de moeder van Famke Louise, die haar licht laat schijnen op de acties van haar dochter.

Famke Louise Insta 01
Foto’s: Instagram