Naam

Jarenlang droeg ze de naam Borsato met trots, maar sinds de scheiding van Marco officieel is, heeft Leontine haar meisjesnaam weer aangenomen. Echter, zo snel als dit geregeld is bij de gemeente, zo moeizaam gaat dat op social media. Dat iemand haar ervan betichtte op Instagram nog als mevrouw Borsato door het leven te gaan om zo geld te kunnen verdienen, schoot volledig in het verkeerde keelgat bij Leontine. Is ze doorgaans de lieflijkheid zelve, nu beet ze als een pitbull van zich af.

Ook Maxime Meiland is niet op haar mondje gevallen. De jongste dochter van Martien en Erica kan babbelen als de beste. Of het nu gaat om de kritiek die ze krijgt of als haar gevraagd wordt wat de roem met haar doet, ze geeft op alles openhartig antwoord. Dat sommige mensen kritiek op haar hebben, vindt Maxime soms best moeilijk. Het is de keerzijde van de roem. Toch heeft ze geen spijt dat ze gekozen heeft voor een leven in de schijnwerpers. ”Ik vind het enig. Ik had het voor geen goud willen missen.”

Rachel Hazes kent inmiddels ook alle voor- en nadelen van de roem. Als de hele wereld tegen haar lijkt te zijn, dan kan Rachel altijd terecht bij haar lieve zus Els. Dat zuslief een warm plekje in haar hart heeft, liet Rachel onlangs merken door haar een wel heel mooi cadeau te schenken. Een bedankje voor alle jaren dat Els het gemis van volkszanger Hazes draaglijk maakte voor Rachel.

Hopelijk heeft Monique des Bouvrie ook lieve mensen om zich heen, die haar kunnen opvangen nu haar man Jan is overleden. De interieurontwerper is niet meer en dat valt zijn dierbaren zwaar. De man die naam maakte in ons kikkerlandje met zijn prachtige ontwerpen was al lange tijd ziek. Maar dat was iets waar Jan liever niet over sprak, hij voerde een stille strijd. Wat zal Monique hem gaan missen… Zijn ontwerpen waren dan wel veelal wit, Jan was een kleurrijk man. Monique zal naar verwachting het bedrijf blijven runnen, zo houdt zij Jans naam levend…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur