Feestje!

Rapper Lil’ Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes zijn druk met het plannen van hun huwelijksfeest. De twee staan erom bekend niet op een eurootje te kijken, de bruiloft belooft dan ook extravagant te worden. In Dubai ging de aanstaande bruid op zoek naar de perfecte trouwring. Dat er niet zomaar een niemandalletje om haar vinger geschoven zal worden, is duidelijk. Jamie stelt: ”Mijn trouwring moet groot en glanzend zijn. Geelgoud met baquette geslepen diamanten.”

Estelle Cruijff kijkt goedkeurend toe als Jaimie wat prijzige sieraden past. De twee hartsvriendinnen hebben een overduidelijk raakvlak: ze houden beiden van luxe. Estelle was even bang dat ze uit haar peperdure appartement gezet zou worden. Maar ze heeft de rechtszaak die haar steenrijke huisbaas aanspande toch gewonnen. Een enorme opluchting voor de blondine. Haar advocaat laat weten blij te zijn met de uitspraak van de rechter.

Helaas deelt niet iedereen die blijdschap… Estelle lijkt de afgelopen maanden de gunfactor voorgoed kwijt te zijn geraakt. Was ze ooit een graag geziene gast op showbizzfeestjes, de uitnodigingen dreigen in de toekomst niet meer massaal op haar deurmat te vallen. Na haar zoveelste overtreding van de coronaregels zwijgen de BN’ers niet langer, ze zijn Estelles onverantwoordelijke gedrag helemaal zat. Daar waar heel Nederland de regels van Rutte wel keurig probeert op te volgen en in stilte droomt van een feestje met vrienden, lapt Estelle diezelfde regels doodleuk aan haar designerlaarsjes met een stapavond in Amsterdam.

Onze koningin zal zich met haar aanstaande vijftigste verjaardag uiteraard wel aan de dan geldende coronaregels houden. Máxima heeft immers een voorbeeldfunctie en kan zich na eerdere missers geen foutje meer veroorloven. Ook als Máxima niet veel gasten op het paleis mag ontvangen van onze minister-president, zullen haar man en drie dochters er vast alles aan doen om toch een feestelijk tintje aan deze bijzondere verjaardag te geven.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur