Nooit Meer Slapen Vpro 2022 Portret Femke Van Der Laan Hr 1 C Geert Broertjes

Femke van der Laan wordt nieuwe VPRO-presentator Nooit Meer Slapen 

Vanaf donderdag 1 september presenteert Femke van der Laan vier keer per week Nooit Meer Slapen, het dagelijkse cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. Nooit Meer Slapen is ook één van de best beluisterde podcasts in Nederland. Hiermee neemt Femke van der Laan het stokje over van Pieter van der Wielen. 

Femke van der Laan is onder andere journalist, columnist en schrijver. Ze schreef een wekelijkse column voor Het Parool. In 2019 verscheen haar boek Stad vol ballonnen en in 2022 volgde Aan de randen van de dag. Ze maakte een podcast voor De Bezige Bij. Ook was Van der Laan eindredacteur bij de NTR en programmamaker. 

Femke van der Laan over Nooit Meer Slapen

Dat ik straks vier keer per week Nooit Meer Slapen mag presenteren voelt als een groot voorrecht. Ik zie Nooit Meer Slapen als een plek waar nog de ruimte is om gesprekken in alle rust te laten ontstaan, waardoor er de mooiste dingen kunnen gebeuren. Je bent een geluksvogel als dat je ten deel valt.

Over Nooit Meer Slapen

Nooit Meer Slapen is hét nachtelijke cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1 waarin elke werkdag een uur lang – van middernacht tot 01.00 uur – een inspirerende gast uit de kunst, cultuur of actualiteit wordt geïnterviewd over werk én leven. In de nacht voer je nu eenmaal de beste gesprekken. Nooit Meer Slapen is ook te beluisteren als podcast. 

Presentatie: Femke van der Laan (maandag t/m donderdag) en Lotje IJzermans (vrijdag). 

Nooit Meer Slapen met presentator Femke van der Laan, vanaf donderdag 1 september, 00.00 uur, VPRO, NPO Radio 1

www.vpro.nl/nooitmeerslapen

#NMS

Foto: Geert Broertjes