Image002(2)

Ferry Doedens en Stijn Fransen spelen hoofdrollen in de romantische theaterkomedie ‘Cupcakes for Christmas’

I&L Theaterproducties, bekend van hits als ‘Robèrt van Beckhoven in het theater’, ‘Liften 1&2’ en ‘Toms Magische Speelgoedwinkel’ is coming to (your) town met de feestelijke musical ‘Cupcakes for Christmas’. Een romantische kerstkomedie die de populaire ‘foute’ kerstfilm voor het eerst vertaald naar live theater. De producent heeft bekendgemaakt dat Ferry Doedens (GT/ST, Sneekweek, Wicked) en Stijn Fransen (GT/ST, Hart op de juiste plek, Spangas) twee van de hoofdrollen gaan spelen in de heerlijke theaterbelevenis.

Op de avond van de première van haar nieuwste romantische kerstfilm, moet actrice Kate noodgedwongen terugkeren naar haar ouderlijk huis (in…uiteraard…een klein schattig dorpje), omdat haar vader is overleden. Kate’s moeder en haar broer hebben tijdens de drukke kerstperiode dringend hulp nodig in de (knusse) familiebakkerij. Echter overweegt Kate in het geheim om het bedrijf te verkopen aan een internationale bakkersketen. Terwijl ze steeds meer gevoelens krijgt voor de innemende kleinzoon van de eigenaar, komt de relatie met haar moeder op scherp te staan. Kate staat voor wellicht de meest belangrijke keuze van haar leven: kiest ze voor haar familie, de liefde of haar filmcarrière?

“Deze twee energieke acteurs hebben een heerlijke chemie en gaan gegarandeerd zorgen voor een hilarische en ontroerende voorstelling” zegt producent Leon van Uden.  Mede-producent Ilse van den Heuvel vult enthousiast aan:  “met ‘Cupcakes for Christmas’ laat I&L Theaterproducties schaamteloos alle clichés voorbij komen, maar weet zeker ook te verrassen. Dus trek je foutste kersttrui aan, neem je vrienden/vriendinnen/familie mee en dompel je onder in de heerlijke kerstsfeer van het theater. Dit is een niet te missen belevenis tijdens de meest Holly Jolly periode van het jaar”

De try-outs starten op 22 November en de première is op 2 december in C. te Hoofddorp.

Binnenkort zal de derde hoofdrol bekend worden gemaakt. Meer informatie kun je vinden op: www.il-entertainment.nl

Image0022
Image0022