Meiland Talpa Tom Cornelissen

Flinke tegenslag voor de familie Meiland: “Wij mogen geen gasten ontvangen”

Wat een feestelijke dag had moeten zijn voor de familie Meiland is veranderd in een nachtmerrie. Woensdag werd hun gloednieuwe pension Code Rosé geopend, maar de gemeente liet een dag van tevoren weten dat ze geen vergunning krijgen om gasten te ontvangen.

De afgelopen maanden heeft de familie Meiland keihard gewerkt om het pension in Noordwijk Meiland-proof te maken. Na al dat verbouwen zou het woensdag eindelijk feest zijn en zou Code Rosé officieel geopend worden. Maar de gemeente Noordwijk stak daar een stokje voor. Dinsdag kreeg de familie te horen dat ze geen vergunning krijgen voor het pension. Een flinke tegenvaller.

Het zou een druk Hemelvaartsweekend worden in het pension aan de kust. Moet de familie nu al deze gasten afbellen? De familie Meiland zou de familie Meiland niet zijn als er niet toch een oplossing gevonden zou worden. Martien slaapt de komende tijd in de woonruimte van het pension zodat de reserveringen niet geannuleerd hoeven te worden. Maar of de gemeente daar ook akkoord mee gaat, moet nog blijken. Wordt vast vervolgd…

Bron: Libelle / foto: Talpa – Tom Cornelissen