Estelle Cruijff Insta

Flirten

Mannen die denken niets te hoeven doen om Estelle Cruijff te verleiden, hebben het goed mis. De blondine is naar eigen zeggen niet op haar mondje gevallen, maar ze peinst er niet over om zelf op een man af te stappen. ”Ik durf het niet. Een man moet echt naar mij toe komen.”

’Big Brother’-presentatrice Geraldine Kemper gaat wel recht op haar doel af. Geraldine laat zich hierin niet tegenhouden door haar vriendje Freek en houdt het vaak niet bij een gezellig paatje met andere heren. ”Ik zoen al mijn vrienden vol op de mond. Niet tongen hoor, maar gewoon zoenen”, aldus de blonde flirt.

Zoenen met Jan en alleman is niet de hobby van Bridget Maasland. Zij zoekt die ene ware liefde, een lieve vent om haar leven mee te delen. ”Ik wil iemand die voor mij gaat, Bridget. De ware ik. Niet Bridget van tv.” Ook Yolanthe Cabau pakt het liever serieus aan als het gaat om de liefde. De brunette heeft er nooit een geheim van gemaakt dolgraag een groot gezin te willen stichten. Nu alleen nog een man vinden om haar familiedroom mee te verwezenlijken.

Ook Sylvie Meis flirt ongetwijfeld weer met de gedachte om een nieuwe droomman te vinden. Onlangs werd bekend dat La Meis in scheiding ligt en dus mag ze haar verleidingskunsten de komende tijd weer tentoonspreiden. Tot nu toe heeft Sylvie weinig geluk gehad in de liefde. Met een rits aan ex-vriendjes kunnen we niet zeggen dat ze het niet heeft geprobeerd. Maar telkens weer lopen haar relaties op de klippen. Waar ligt dat toch aan? Flirten kan Sylvie als de beste, dus daar zal het niet aan liggen.

Wellicht kan Ronnie Tober haar relatieadvies geven; Ronnie is immers al 55 jaar gelukkig met zijn Jan. Party was aanwezig op hun liefdesjubileum. En daar onthulde Peter Koelewijn in het verleden met Ronnie te hebben gezoend. ”Ik schrok er enorm van”, lacht Peter achteraf over de onschuldige flirt.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram