Frank Jansen 17112022 Ajdj (19)

Frank Jansen: ten huwelijk gevraagd door een vrouw!

Wat waren ze bekend en populair, die Frank Jansen (77) en Rogier Smit (48) ten tijde van het tv-programma ‘Paleis voor een Prikkie’. Maar sinds de klad in hun relatie kwam, startte ook de afbrokkeling in entertainmentland. Iets wat voor Frank niet had gehoeven, en over dat gebakkelei verschijnt binnenkort zelfs een boek…

Frank, je bent achter de schermen al enige tijd bezig met een boek over je leven. Je gaat daarin opmerkelijke onthullingen doen en je vertelt amusante anekdotes. Heb je een tijdstip voor ogen waarop je het uit wilt brengen?

“Nee. Eerlijk gezegd wilde ik het allang af hebben, het wordt een enorm dik verhaal. Ik ben dat momenteel aan het nalezen en corrigeren. Er staan namelijk ook dingen in waarvan Ik denk: dat kan ik eigenlijk niet vertellen. Het schaadt namelijk de mensen die het betreft.”

Wat voor soort dingen zijn dat?

“Voornamelijk privézaken. Zo ben ik bijvoorbeeld bijna een keer getrouwd met iemand die dacht dat ik verliefd op haar was. Zij dreef dat verhaal gedurende twee jaar zo door, zonder dat ik het in de gaten had…”

Benieuwd naar de rest? Ons hele interview met Frank Jansen staat in Party 18, die vandaag uitkomt!

Foto: Andries Jelle de Jong